Om

Denna blogg ingår i ett nätverk med fokus på svenska industribranschen. En bransch som kraftigt ändrats över åren och under de senaste åren ännu en gång är i en stark utveckling. Med stort beroende av export är branschen beroende av valutakurser, internationell ekonomi och tullar. Faktorer som är svåra att påverka med svenska lagar och regler.

Vi som skriver är skribenter med erfarenhet av industribranschen utifrån flera olika inriktningar. Det är totalt tio skribenter som driver bloggen som ett personligt intresse. Det finns alltså inte ett stort mediabolag bakom som pumpar in pengar oavsett hur utvecklingen går…

Orsaken att vi skriver är att vi anser att det behövs en ny vinkel på de nyheter som rapporteras från branschen. Det är generellt riktat mot branschfolk med tekniska termer eller statistik som få klarar av att tolka. I Sverige jobbar över en miljon personer inom industrin – då behövs det även bloggar, nyheter, tidningar och rapporteringar med olika inriktningar och mål.

Vill du ha kontakt med oss rekommenderar vi att du skickar ett e-mail. Bloggen uppdateras regelbundet varje vecka men tiderna då vi skriver, svarar på mail och kommentarer varierar vecka till vecka. Vi brukar däremot svara inom 48 timmar.